tirsdag den 21. maj 2013

Dinner for the girls!

Her i weekenden har jeg sammen med en veninde holde 2x 20 års fødselsdagsfest, for nogle af pigerne. Vi lavede en masse lækker mad og så hyggede vi os ellers og afsluttede med en ordentligt bytur!
Menuén stod på:
Forret - tunroulader med tilhørende salat, valnøddebrød- og gulderodsbrød.

Hovedret - kartofler (som havde ligget natten over i citron, olie, salt og peber), kyllingfileter (fyldt med citron, valnødder og lidt smør) og dertil forskelligt salat.

Dessert: 2 forskellige æbletærter.

Herunder ses opskriften på kyllingen, direkte fra Arla's hjemme side. Jeg vil mene at det var en stor succes til en flok tøsser - vi droppede dog avokado sovsen (:


This weekend I have with a friend hold 2x 20 birthday party, for some of the girls. We made a lot of delicious food and so we enjoyed ourselves otherwise finishing off with a proper night out!
The menu stood on:
Starter - Tuna roulades with accompanying salad, walnuts and gulderodsbrød.

Main course - potatoes (which had been lying overnight in lemon, oil, salt and pepper), kyllingfileter (filled with lemon, walnuts and a little butter) and related various salad.

Dessert: 2 different apple pies.

Below is the recipe for the chicken directly from Arla's home page. I would say that it was a great success for a bunch of girls - we dropped, however, avocado sauce (:

Picture from the night will be up later this week!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar